A coach inspires others to dream, learn and act

In een snel veranderende wereld moeten we regelmatig bijsturen. Tegelijkertijd willen we koersen op een lange termijn strategie. Als agile coach help ik teams en organisaties wendbaar en innovatief te zijn. 

Wat levert dat op?

De agile (team)coach is gelijk aan de Scrum Master en komt voort uit het gedachtegoed van ‘servant leadership’. Het richt zich op de ontwikkeling van mensen, procesverbeteringen en doelstellingen. De vraag die mijn opdrachtgevers stellen is, “Hoe gaat coaching bijdragen aan onze resultaten? Wat merkt onze klant daar van?” 

Agile werken levert sneller en beter resultaat. Er is onderzoek dat aantoont dat de succesratio van agile projecten 28% hoger ligt dan traditionele projecten. De kracht zit in haar empirische werkwijze. We hebben een idee, nemen de belangrijkste stap om feedback te ontvangen en bepalen samen met stakeholders het vervolg. Na actie, reflectie. We vragen ons af, voegt het waarde toe?

Hoe pak ik dat aan?

Als mens wil ik positieve impact maken. Ik maak eerst aansluiting bij wat er goed gaat en vervolgens onderzoeken we, waar kansen liggen tot groei. 

Ik loop graag (vrijblijvend) een dagdeel mee

 

I like working with people. I believe change can only come through collaboration.

– Alain de Botton

Open chat
1
Hallo!
Hoe kan ik je helpen?